De mooiste vintage trouwjurken en accessoires

GROTE COLLECTIE. Bij Mim's Mooiste vind je een prachtige collectie vintage  trouwjurken en accessoires uit de vorige eeuw, voor een fijne prijs! Mijn mooie dames (want zo noem ik mijn jurken liefkozend) kenmerken zich door een uniek karakter, schitterend materiaal en sprekend silhouet. De zeer grote en diverse collectie is het resultaat van actief schatzoeken door Mim, in landen als Italië, Frankrijk, België, Amerika en Nederland.

 

JOUW MAAT, JOUW STIJL. Of je nou op zoek bent naar een minimalistische, strakke, bohemian, romantische, kanten of short & sexy jurk: Mim heeft het hangen! In alle maten (van maat 32 tot 56), lengtes en figuurtypes! Ik analyseer nauwkeurig de look&feel van jullie dag én jouw figuur alvorens we gaan passen. Je kunt vervolgens in jouw eigen maat zien en voelen hoe een jurk bij jouw figuur en stijl van jullie trouwdag staat!

 

UNIEK ONTWERP. Iedere vrouw en bruid is in mijn ogen uniek. Daarom geef ik de jurk van jouw dromen alleen en speciaal voor jou vorm! Ik herontwerp daartoe mijn jurken, zodat ze aan jouw plaatje voldoet: van een lage rug of korte mouwen, tot 3d geprinte knoopjes met jullie trouwdag of initialen! Voor een werkelijk unieke jurk ben je bij Mim aan het beste adres.

 

Jouw pasafspraak bij Mim's Mooiste.

PASAFSPRAAK. Een pasafspraak bij Mim's Mooiste is een beleving die je niet wilt missen! In de unieke entourage van de monumentale boetiek neem ik uitgebreid de tijd voor jou en jouw wensen. Pasafspraak

 

FIGUURANALYSE. Nadat ik een precies beeld heb gekregen van jouw wensen en jullie trouwdag, analyseer ik nauwkeurig je figuurtype. Vervolgens selecteren en passen we onbeperkt verschillende jurken die jouw figuurtype het meest complimenteren en die aansluiten bij de stijl van jullie trouwdag. Laat je verrassen door de mooiste jurken en accessoires uit van weleer! 

 

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW. Sommige jurken zijn zo mooi, dat er niets meer aan hoeft te gebeuren. Maar als het wel nodig is, knip ik soms al tijdens de pasafspraak in een jurk! Het is magisch om te zien hoe ik van 'something old', 'something new' kan maken! Al vele Yesses to Dresses gingen je voor door deze persoonlijke en creatieve  aanpak. Gemiddeld slaagt zelfs 9,5 van de 10 bruiden bij Mim!

 

UNIEKE ERVARING. Een trouwjurk uitzoeken doe je (als het even mee zit) maar één keer in je leven. Daarom zal ik er alles aan doen om jouw pasafspraak tot een onvergetelijke ervaring te maken. De koffie, thee (en bubbels) staan alvast klaar voor jou, je familie en vrienden!