De leukste Workshops en lezingen

Of je nou gaat trouwen of gewoon een gezellige, creatieve dag wilt beleven: bij Mim's Mooiste kun je de leukste workshops volgen en mooiste lezingen boeken. Zin in een workshop empowerment in high heels, een middag de meest hysterische trouwjurken passen uit de 20e eeuw, of een middag duurzame tassen maken? Bekijk het uitgebreide aanbod en boek een workshop voor jou en je vriendinnen, je collega's of stiekem gewoon voor jezelf!

Weddingwands

Gaat jouw vriendin of zusje trouwen op een toplocatie, maar mag er niet met rijst worden gegooid en heb je de potjes bellenblaas en slecht luisterende duiven wel een beetje gezien... Boek de workshop weddingwands maken als vrijgezellenuitje! Deze workshop levert naast gezelligheid ook iets op waar de bruid echt wat aan heeft. Ze gaat na een middag gezelligheid namelijk naar huis met een prachtige mand vrolijk ogende en klinkende geluksstokjes! Fabulous effect op de trouwfoto's gegarandeerd! 


Duurzame tas ontwerpen

Tassen... je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben! Maar wist je ook dat jij zelf een tas kunt ontwerpen ( ja, jij!) van duurzame materialen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een tas van een mooi borduurwerk, of een tas van het fijnste plantaardig gelooide leer? Boek deze workshop voor jou en je vriendinnen of collega's en flaneer na 1 middag gezelligheid met jouw zelfgemaakte tas door jouw straat!


Empowerment in high heels

Kan het zelfvertrouwen van jou, je vriendinnen of collega's wel een boost gebruiken? Boek dan nu de workshop empowerment in high heels! In een middag catwalktraining op de meest hilarische, mooie en hoge hakken krijgt jouw houding en zelfvertrouwen een flinke lift! Fijne catwalkbeats, de meest bijzondere schoenen en  een foto van jullie beste 'strike a pose'- moment zorgen voor een onvergetelijk leuke en leerzame middag!