SHOOTS & Inspiratie

Mim's ontwerpen, trouwjurken en mooie accessoires worden maar wat graag gefotografeerd en gefilmd! Mim werkte samen met de beste fotografen, bekende tv-programma's en vooraanstaande magazines en kranten. Resultaat? Geweldige beelden, vol gestampt met inspiratie voor jullie grote dag! Bekijk de mooiste shoots met Mim's jurken hieronder. 

BOHO & DESERT

Denk je aan boho, goud en terracotta kleuren, zand, een uniek boeket en macramé backdrop voor jullie grote dag? De bekende stylisten van Fig en Forrest toverde in deze shoot met al deze ingrediënten!

CELESTIAL DREAM

Een magisch thema voor jullie trouwdag: de celestial wedding! Sterren, edelstenen en de ultieme hit voor jullie trouwshoot: smokers! Opnieuw een topcollab met Fig en Forrest en fotografe Antoinet Murier.

INTO THE WOODS

Niets is er mooier dan een trouwshoot in het bos! Droom jij ook van foto's van jouw en je lover tussen de tijdloze bomenpracht? Deze bosshoot is vintage + bohomian + natural = prachtig! 


Tea Party

Geen zin in een standaard jurk? Kies voor kort en maak van je receptie de ultieme zoete verleiding. Dat wordt watertanden met deze fijne shoot gevuld met de baksels van Taratjes van An.

Dance

 

Benieuwd of je wel makkelijk kunt bewegen in een Mim's Mooiste jurk? Fotografe Eline Tasma legde Mim's jurken vast terwijl er flink in gedansd werd. Met deze shoot als prachtig resultaat...

Natural green

In deze natural green shoot die verscheen in Trouwplannen Magazine werkten alle toppers uit de trouwbranche samen. Waanzinnig haar, bloemen, een planten kas en de ultieme vintage jurken. Deze shoot is #weddinggoals.