Mim's unieke werkwijze: van een custommade trouwjurk tot jouw total-look!

Het uitzoeken van jouw trouwjurk moet een onvergetelijke ervaring zijn, die verder gaat dan alleen het vinden van een jurk.   

Bij Mim's Mooiste start het daarom met een unieke, herontworpen jurk en eindigt het met een compleet plan voor jouw total-look. Geen stress voor dus over sieraden, haar, lingerie, bloemen of schoenen: Mim's expertise staat van begin tot eind tot jouw beschikking!

 

Lees hieronder meer over mijn werkwijze of maak meteen een afspraak. En wie weet word jij de volgende Mim's Mooiste Bruid! 

De koffie, thee (en bubbels) staan alvast klaar voor jou, je familie en vrienden 

 

de eerste pasafspraak

Gemiddeld komt een bruid 3 keer langs bij Mim's Mooiste. Bij de eerste pasafspraak maken we eerst uitgebreid kennis. Ik vind het namelijk belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou en jullie Grote Dag. Hoe beter ik weet hoe jullie trouwdag er uit komt te zien, hoe mooier ik een jurk kan herontwerpen die helemaal in jullie plaatje past. 

 

 

FIGUURANALYSE. Vervolgens analyseer ik nauwkeurig jouw figuurtype en wensen ten aanzien van een trouwjurk. We selecteren en passen daarna samen verschillende jurken die jouw figuurtype het meest complimenteren en die aansluiten bij de stijl van jullie trouwdag. Er is heel veel keuze: uit zowel de mooiste vintage jurken, als uit mijn nieuwe trouwjurken collectie. 

 

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW. Of een Mim's Mooiste jurk nou vintage is of nieuw: ik pas haar bij de tweede pasafspraak volledig op jou aan! Al vele Yesses to Dresses gingen je voor door mijn persoonlijke en creatieve  aanpak. Gemiddeld slagen zelfs meer dan 9 van de 10 bruiden bij Mim!

De tweede pasafspraak

Als je jouw droomjurk hebt gevonden, bereid ik voor de tweede pasafspraak verschillende ontwerpen voor, die jouw jurk nog unieker kunnen maken. Daarnaast gaan we aan de slag met de afstyling.

 

LINGERIE. We focussen daarbij eerst op de ondermode, die ik voor je in de jurk vernaai. Ga er zelf namelijk maar eens aanstaan: het vinden van goed passende lingerie die niet doorschijnt, mooi afkleedt én betaalbaar is. In de boutique heb ik verschillend opties klaar hangen.

 

STYLING EN SIERADEN. Voor de tweede pas afspraak vraag ik je om 3 paar schoenen mee te nemen en afbeeldingen van hair/make-up en boeketten. Samen kijken we wat het mooist staat bij jouw jurk. Als je fan bent van een sluier passen we de verschillende mogelijkheden door. Ten slotte laat ik je zien hoe je kunt toveren met sieraden! In de winkel heb ik daarvoor het merk SPARK ter beschikking. Echt zilveren of goldplated sieraden, met gecertificeerd Swarovski, maar ook hierbij geldt: voor een super betaalbare prijs. Trouwen is ten slotte duur genoeg!

Final fitting & na de trouwdag

Pas na de tweede fitting ga ik jouw jurk definitief vermaken, volgens de ontwerpen die we hebben besproken. 

Bij de final fitting passen we de vermaakte jurk goed door. Ook geef ik je tips over hoe je mooi in de jurk kunt bewegen en hoe jij en de jurk het beste tot hun recht komen op jullie trouwfoto's.

 

HOES EN REINIGEN. Je krijgt jouw jurk mee in een echte Mim's Mooiste hoes, en dan is het op naar jullie grote dag! Als extra service kan ik na jullie trouwdag de jurk voor slechts 65 euro volledig herstellen en reinigen. Zo kun je haar voor altijd mooi bewaren en misschien later zelfs doorgeven aan een nieuwe generatie.