Mim's unieke werkwijze

Het uitzoeken van jouw trouwjurk moet een onvergetelijke ervaring zijn, die wat Mim betreft verder gaat dan het vinden van een jurk alleen.   

Bij Mim's Mooiste vind je daarom niet alleen de allermooiste trouwjurk, maar stap je uiteindelijk met een compleet plan voor jouw total-look de deur uit.
Geen stress voor jou dus over sieraden, haar, lingerie, bloemen of schoenen: Mim's expertise staat van begin tot eind tot jouw beschikking!

 

Lees hieronder meer over Mim's unieke werkwijze of maak meteen een afspraak. Wie weet word jij de volgende Mim's Mooiste Bruid! 

De koffie, thee (en bubbels) staan alvast klaar voor jou, je familie en vrienden. 

Eerste pasafspraak: Figuur- en trouwdag analyse & jurken passen.

Tweede pasafspraak: Ontwerp en afstyling van jouw complete look.

Gemiddeld komt een bruid 3 a 4 keer langs. Bij de eerste pasafspraak maken we eerst uitgebreid kennis. Mim vindt het namelijk belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou als vrouw en van jullie Grote Dag: wat kenmerkt jullie als stel en hoe gaat jullie bruiloft eruitzien? Zo kan Mim een zo mooi mogelijke jurk voor jou verzorgen die in alle opzichten past.  

 

FIGUURANALYSE. Na onze kennismaking analyseert Mim jouw figuurtype en wensen ten aanzien van een trouwjurk nauwkeurig. Samen selecteren en passen we vervolgens verschillende jurken die jouw figuurtype het meest complimenteren en die aansluiten bij de stijl van jullie trouwdag. 

 

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW. Er is een enorme hoeveelheid jurken in de boutique om uit te kiezen. Al vele 'Yesses to Dresses' gingen je voor door Mim's persoonlijke aanpak en creatieve geest. Gemiddeld slagen zelfs meer dan 9 van de 10 bruiden bij Mim!

Als je jouw droomjurk hebt gevonden, gaan we bij de tweede pasafspraak aan de slag met de pasvorm en met de afstyling! Bij een vintage jurk komt uiteraard ook het herontwerp voor de jurk uitgebreid aan de orde. Bij een nieuwe jurk zorgen we er voor dat deze op tijd en zoveel mogelijk al op maat geïmporteerd is.

 

LINGERIE. We focussen bij de afstyling eerst op de ondermode. Ga er zelf namelijk maar eens aanstaan: het vinden van goed passende lingerie die niet doorschijnt, mooi afkleedt én betaalbaar is. In de boutique heb ik verschillende opties voor je klaar hangen.
Een afkledend broekje onder een jurk doet voor alle maten wonderen en een bh of cupje kan voor je in de jurk worden vernaaid, zodat je er niets van ziet. Wil je je voor de huwelijksnacht een beetje opleuken: prachtige kanten avond-lingerie is er uiteraard ook.

 

STYLING EN SIERADEN. Voor de tweede pasafspraak vraagt Mim daarnaast om 3 paar schoenen mee te nemen en afbeeldingen van hair/make-up en boeketten. Mim puzzelt daarmee samen met jou jouw totaallook in elkaar en kijkt wat het mooist staat bij jouw jurk en jullie dag. Als je fan bent van een sluier passen we de verschillende mogelijkheden door. Ten slotte laat Mim ook zien hoe je kunt toveren met sieraden! In de boutique is daarvoor een ruime selectie van het merk SPARK ter beschikking. Echt zilveren of goldplated sieraden, met gecertificeerd Swarovski, wederom voor een super betaalbare prijs. Trouwen is ten slotte duur genoeg!

Derde pasafspraak: Final fitting, advies voor tijdens & na de trouwdag

Bij de final fitting passen we jouw jurk nog eens goed door. Ook geeft Mim je dan tips over hoe je mooi in de jurk kunt bewegen, naar het toilet kunt en hoe jij en de jurk het beste tot hun recht komen op jullie trouwfoto's! Ten slotte legt Mim je precies uit hoe je de jurk klaar hangt voor de grote dag en hoe de jurk erna kunt bewaren. Voor jou dus geen onvoorziene vraagstukken of stress op jullie trouwdag.

 

HOES EN REINIGEN. Je krijgt jouw jurk mee in een fijne Mim's Mooiste hoes, en dan is het op naar jullie grote dag! Het is traditie geworden dat een er een foto wordt gemaakt als jij en de jurk de boutique verlaten... Maar misschien ziet Mim jullie beide wel terug! Als extra service kunnen Mim's Mooiste bruiden na de trouwdag de jurk voor slechts 95 euro herstellen en reinigen. Zo kun je haar voor altijd mooi bewaren en misschien later zelfs doorgeven aan een nieuwe generatie.