Mim's unieke werkwijze

Het uitzoeken van jouw trouwjurk moet een onvergetelijke ervaring zijn, die wat Mim betreft verder gaat dan het vinden van een jurk alleen.   

Bij Mim's Mooiste vind je daarom niet alleen de allermooiste trouwjurk, maar stap je uiteindelijk met een compleet plan voor jouw total-look de deur uit.
Geen stress voor jou dus over sieraden, haar, lingerie, bloemen of schoenen: Mim's expertise staat van begin tot eind tot jouw beschikking!

 

Lees hieronder meer over Mim's unieke werkwijze of maak meteen een afspraak. Wie weet word jij de volgende Mim's Mooiste Bruid! 

De koffie, thee (en bubbels) staan alvast klaar voor jou, je familie en vrienden. 

Eerste pasafspraak: Figuur- en trouwdag analyse & jurken passen.

Gemiddeld komt een bruid 3 a 4 keer langs. Bij de eerste pasafspraak maken we eerst uitgebreid kennis. Ik vind het namelijk belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou als vrouw en van jullie Grote Dag: zo kan ik een zo mooi mogelijke jurk voor jou verzorgen die in alle opzichten past.  

 

FIGUURANALYSE. Na onze kennismaking analyseer ik jouw figuurtype en wensen ten aanzien van een trouwjurk. Samen selecteren en passen we vervolgens verschillende jurken die jouw figuurtype het meest complimenteren en die aansluiten bij de stijl van jullie trouwdag. 

 

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW. Er is een enorme collectie met zowel nieuwe als vintage jurken om uit te kiezen. Ik pas haar bij de tweede pasafspraak volledig op jou aan! Al vele 'Yesses to Dresses' gingen je voor door mijn persoonlijke en creatieve  aanpak. Gemiddeld slagen zelfs meer dan 9 van de 10 bruiden bij Mim!

Tweede pasafspraak: Ontwerp en afstyling van jouw complete look.

Als je jouw droomjurk hebt gevonden, gaan we bij de tweede pasafspraak aan de slag met de pasvorm en met de afstyling! 

 

LINGERIE. We focussen bij de afstyling eerst op de ondermode. Ga er zelf namelijk maar eens aanstaan: het vinden van goed passende lingerie die niet doorschijnt, mooi afkleedt én betaalbaar is. In de boutique heb ik verschillende, goed betaalbare opties voor je klaar hangen.
Een afkledend broekje onder een jurk doet voor alle maten wonderen en een bh of cupje kan ik voor je in de jurk vernaaien, zodat je er niets van ziet. 

Wil je je voor de huwelijksnacht een beetje opleuken: prachtige kanten avond-lingerie is er uiteraard ook.

 

STYLING EN SIERADEN. Voor de tweede pasafspraak vraag ik je daarnaast om 3 paar schoenen mee te nemen en afbeeldingen van hair/make-up en boeketten. Ik puzzel daarmee jouw totaallook in elkaar en kijk wat het mooist staat bij jouw jurk. Als je fan bent van een sluier passen we de verschillende mogelijkheden door. Ten slotte laat ik je zien hoe je kunt toveren met sieraden! In de winkel heb ik daarvoor het merk SPARK ter beschikking. Echt zilveren of goldplated sieraden, met gecertificeerd Swarovski, wederom voor een super betaalbare prijs. Trouwen is ten slotte duur genoeg!

Derde pasafspraak: Final fitting, advies voor tijdens & na de trouwdag

Na de tweede fitting ga ik jouw jurk afmaken, volgens de genomen maten en ontwerpen die we hebben besproken. 

Bij de final fitting passen we de jurk nog eens goed door. Ook geef ik je tips over hoe je mooi in de jurk kunt bewegen, naar het toilet kunt en hoe jij en de jurk het beste tot hun recht komen op jullie trouwfoto's! Ten slotte leg ik je precies uit hoe je de jurk klaar hangt voor de grote dag en hoe de jurk erna kunt bewaren. Voor jou dus geen onvoorziene vraagstukken of stress op jullie trouwdag.

 

HOES EN REINIGEN. Je krijgt jouw jurk mee in een echte Mim's Mooiste hoes, en dan is het op naar jullie grote dag! Het is een beetje mijn traditie geworden dat een een foto maak als de jurk met jouw de boutique verlaat... Maar misschien zie ik jullie beide wel terug! Als extra service kan ik namelijk na jullie trouwdag de jurk voor slechts 65 euro herstellen en reinigen. Zo kun je haar voor altijd mooi bewaren en misschien later zelfs doorgeven aan een nieuwe generatie.