Mim's unieke werkwijze

Het uitzoeken van jouw trouwjurk moet een onvergetelijke ervaring zijn, die wat Mim betreft verder gaat dan het vinden van een jurk alleen.   

Bij Mim's Mooiste vind je daarom niet alleen de allermooiste trouwjurk, maar stap je uiteindelijk met een compleet plan voor jouw total-look de deur uit.
Geen stress voor jou dus over sieraden, haar, lingerie, bloemen of schoenen: Mim's expertise staat van begin tot eind tot jouw beschikking!

 

Lees hieronder meer over Mim's unieke werkwijze of maak meteen een afspraak. Wie weet word jij de volgende Mim's Mooiste Bruid! 

De koffie, thee (en bubbels) staan alvast klaar voor jou, je familie en vrienden. 

Eerste pasafspraak: Figuur- en trouwdag analyse & jurken passen.

Gemiddeld komt een bruid 3 keer langs bij Mim's Mooiste. Bij de eerste pasafspraak maken we eerst uitgebreid kennis. Ik vind het namelijk belangrijk om een goed beeld te krijgen van jou als vrouw en van jullie Grote Dag: zo kan ik een zo mooi mogelijke jurk ontwerpen die in alle opzichten past.  

 

FIGUURANALYSE. Na onze kennismaking analyseer ik nauwkeurig jouw figuurtype en wensen ten aanzien van een trouwjurk. We selecteren en passen daarna samen verschillende jurken die jouw figuurtype het meest complimenteren en die aansluiten bij de stijl van jullie trouwdag. 

 

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW. Er is een enorme collectie om uit te kiezen. En of een Mim's Mooiste jurk nou vintage is of nieuw: ik pas haar bij de tweede pasafspraak volledig op jou aan! Al vele Yesses to Dresses gingen je voor door mijn persoonlijke en creatieve  aanpak. Gemiddeld slagen zelfs meer dan 9 van de 10 bruiden bij Mim!

Tweede pasafspraak: Ontwerp en afstyling van jouw complete look.

Als je jouw droomjurk hebt gevonden, bereid ik voor de tweede pasafspraak verschillende ontwerpen voor, die jouw jurk nog unieker kunnen maken. Daarnaast gaan we aan de slag met de afstyling! 

 

LINGERIE. We focussen bij de afstyling eerst op de ondermode, die ik voor je in de jurk vernaai zodat je er niets van ziet. Ga er zelf namelijk maar eens aanstaan: het vinden van goed passende lingerie die niet doorschijnt, mooi afkleedt én betaalbaar is. In de boutique heb ik verschillend heel goed betaalbare opties voor je klaar hangen.

 

STYLING EN SIERADEN. Voor de tweede pas afspraak vraag ik je daarnaast om 3 paar schoenen mee te nemen en afbeeldingen van hair/make-up en boeketten. Ik puzzel daarmee jouw totaallook in elkaar en kijk wat het mooist staat bij jouw jurk. Als je fan bent van een sluier passen we de verschillende mogelijkheden door. Ten slotte laat ik je zien hoe je kunt toveren met sieraden! In de winkel heb ik daarvoor het merk SPARK ter beschikking. Echt zilveren of goldplated sieraden, met gecertificeerd Swarovski, maar ook hierbij geldt: voor een super betaalbare prijs. Trouwen is ten slotte duur genoeg!

Derde pasafspraak: Final fitting, advies voor tijdens & na de trouwdag

Na de tweede fitting ga ik jouw jurk afmaken, volgens de genomen maten en ontwerpen die we hebben besproken. 

Bij de final fitting passen we de jurk nog eens goed door. Ook geef ik je tips over hoe je mooi in de jurk kunt bewegen, naar het toilet kunt en hoe jij en de jurk het beste tot hun recht komen op jullie trouwfoto's! Ten slotte leg ik je precies uit hoe je de jurk klaar hangt voor de grote dag en hoe de jurk erna kunt bewaren.

 

HOES EN REINIGEN. Je krijgt jouw jurk mee in een echte Mim's Mooiste hoes, en dan is het op naar jullie grote dag! Als extra service kan ik na jullie trouwdag de jurk voor slechts 65 euro volledig herstellen en reinigen. Zo kun je haar voor altijd mooi bewaren en misschien later zelfs doorgeven aan een nieuwe generatie.