Nieuwe & vintage Trouwjurken

Vintage trouwjurk
Vintage trouwjurk

VINTAGE COLLECTIE. Mim's Mooiste is een waar vintage-walhalla, gevestigd in een rijksmonument in hartje Zwolle. De boutique is gevuld met de meest bijzondere jurken die te dateren zijn vanaf 1920. De collectie is heel divers qua stijl: van een bohemian of Great Gatsby look&feel, van juist super minimalistisch of kort, en van jurk tot jumpsuit of rok top combinatie: met ruim 250 vintage producten is de keuze enorm.  Daarnaast wordt de vintage collectie maandelijks door Mim persoonlijk aangevuld met prachtige exemplaren uit landen als Italië, Amerika, Engeland, Frankrijk en Nederland.  Mim's pre-loved jurken en jumpsuits hebben ieder een eigen verhaal en zijn gemaakt van prachtige materialen. Iedere jurk is zorgvuldig gereinigd en gerestaureerd en hangt klaar om herontworpen te worden naar jouw unieke droomjurk! Al Mim's schatten willen graag met jou opnieuw de liefde vieren!

 

UNIEK HERONTWERP VAN EEN VINTAGE JURK. Iedere bruiloft en vrouw is in Mim's ogen uniek. Daarom geeft Mim de vintage jurk van jouw dromen opnieuw en speciaal voor jou vorm! Mim verdiept zich daartoe eerst goed in de look en feel van jullie dag en analyseert aansluitend jouw lichaamstype. Vervolgens passen we verschillende vintage jurken die hierbij aansluiten. De vintage jurk van jouw dromen herontwerpt Mim vervolgens naar wens, zodat deze aan jouw plaatje gaat voldoen. wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie lage rug of korte mouwen, een nieuwe chiffon rok of 3d geprinte knoopjes met jullie trouwdag of initialen: voor een echt eigen vintage jurk ben je bij Mim aan het beste adres.

 

OF GA JE LIEVER VOOR EEN NIEUWE JURK?

Ook dan geldt dat Mim altijd eerst nauwkeurig de look&feel van jullie dag én jouw figuur analyseert, alvorens je fijn nieuwe jurken gaat passen. Je kunt kiezen uit nieuwe jurken, die geheel op jouw wens en maat worden besteld.