Nieuwe & vintage Trouwjurken

Vintage trouwjurk

Nieuwe trouwjurken

NIEUWE COLLECTIE. In de boutique vind je de prachtige Mim's Mooiste collectie: Mim's lijn met nieuwe trouwjurken van de meest verfijnde materialen. Iedere jurk wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt precies aangepast aan jullie love story en jouw unieke verhaal als vrouw. Mim analyseert daarom nauwkeurig de look&feel van jullie dag én jouw figuur alvorens je fijn gaat passen.  

 

JOUW MAAT, JOUW STIJL. Of je nou op zoek bent naar een minimalistische, strakke, bohemian, romantische, kanten of short & sexy jurk: Mim heeft het hangen! In alle maten (van maat 32 tot 56), lengtes en figuurtypes!  Maak snel een afspraak om de gehele collectie te bewonderen en te passen.

 

Vintage trouwjurken

VINTAGE COLLECTIE. Naast de nieuwe collectie, is Mim's mooiste een waar vintage-walhalla, gevuld met de meest bijzondere jurken uit 1920 tot 1980 die graag met jou opnieuw de liefde vieren! De vintage collectie is steeds anders en wordt maandelijks door Mim persoonlijk aangevuld met prachtige schatten de zij zelf vindt in landen als Italie, Amerika, Engeland, Frankrijk en Nederland. Mim's pre-loved jurken hebben ieder een eigen verhaal en zijn gemaakt van de meest waanzinnige materialen. Iedere jurk is zorgvuldig gereinigd en gerestaureerd en hangt klaar om herontworpen te worden naar jouw unieke droomjurk. 

 

UNIEK ONTWERP. Iedere vrouw en bruid is in mijn ogen uniek. Daarom geef ik de vintage jurk van jouw dromen opnieuw en speciaal voor jou vorm! Ik herontwerp daartoe de jurk zodat deze volledig aan jouw plaatje gaat voldoen: van een lage rug of korte mouwen, tot 3d geprinte knoopjes met jullie trouwdag of initialen! Voor een werkelijk unieke jurk ben je bij Mim aan het beste adres.