Sieraden& Styling

Ben je al verliefd geworden op een jurk, maar heb je geen idee hoe je deze af moet stylen? Geen stress: bij Mim's Mooiste vind je de mooiste accessoires voor een fijne prijs en kun je advies op maat krijgen voor de complete afstyling van jouw bridallook: van prachtige zilveren of goldplated sieraden van Spark, tot superslimme lingerie of een sluier. Kom voor het beste advies gezellig langs bij Mim in de boutique!

Kleur- en figuurstyling

Ook voor de niet-bruiden onder ons: heb jij je hele kast volhangen maar weet je toch nooit wat je aanmoet? Dan is een kleur- en figuuranalyse echt iets voor jou! Tijdens de analyse stelt Mim voor je vast welke kleuren en kledingstukken jou het meest laten stralen: niet alleen handig voor je dagelijkse styling en make-up, maar vooral fantastisch voor je zelfvertrouwen! Met de stylingtrucs van Mim ben jij na de analyse gewoon je eigen personal stylist!

Herontwerp

Heb je thuis een jurk met emotionele waarde? Bijvoorbeeld de jurk van je moeder of schoonmoeder? Bij Mim's Mooiste kun je deze jurk laten her-ontwerpen tot nieuwe stukken voor tijdens jullie bruiloft. Van jurk voor het bruidsmeisje, tas voor de bruid of cadeautjes voor jullie dierbaren... Mim geeft je graag advies en maakt er iets moois van! Een uniek en bijzonder product (en Mini-me cuteness voor de kleine dames) gegarandeerd!